Sæt et fransk præg på din indretning

Sponsoreret

Skrevet af midtiadmin

Trænger der til at ske noget nyt i dit hjem? Er det nye møbler eller interiøret, der trænger til en udskiftning og en opgradering? Jeanne D Arc living laver produkter i en fransk landstil, som er kombineret med nordisk minimalisme. 

Møbler og brugskunst

Kender du allerede til Jeanne D’Arc Living? Det er en jysk virksomhed, som har et stort og bredt udvalg af brugskunst. Derudover finder du også boligtekstiler og møbler. Uanset hvad, du søger og finder, så er det i fransk landstil, og det kan passe ind i ethvert dansk hjem, idet det samtidig er i en nordisk minimalistisk stil. Mange er produkterne er håndlavede, og det ses tydeligt ved de unikke udtryk, meget af det udstråler. Produkterne emmer af hygge, romantik kombineret med det simple og klassiske. Er det en vintageknag til viskestykker, du mangler eller en træhylde med patina? Eller er det måske en fin potte, sengesæt, naturflettet kurvesæt eller en ramme med motiv? Mulighederne er mange, og det betyder, at der helt sikkert er noget, du kan bruge, når du skal finde noget nyt, opfriskende og hyggeligt til dit hjem. 

Fransk og nordisk stil

Jeanne D’Arc Living er ikke som hvilket som helst andet brand. Det stråler af et feminint design, og de er især kendt for deres kvalitetsprodukter, som er meget nøje udvalgt. Derudover er der designet, som udstråler den franske stemning samtidig med af nordiske tendenser er at finde. Lyder det som noget, der vil passe ind i dit hjem? Klik forbi Qvalitet.dk og se deres store udvalg af produkter fra Jeanne D’ Arc Living.

Relateret indlæg